Nechcem nikomu kaziť radosť z voľna a prázdnin, ale pre nás už o chvíľu začína posledný školský rok projektu VEDIEŤ VIAC.

Aj teraz pre Vás pripravujeme novinky do našej stálej ponuky prezentácií. V júni sme v Starej Ľubovni otestovali novú prezentáciu o kritickom myslení a myslím, že je na čase, aby sa dostala ku všetkým, ktorí by o ňu mohli mať záujem, lebo testovanie dopadlo super a interaktívna prezentácia spojená s hrou do ktorej sa zapojili všetci študenti sa páčila. Testujeme novú tému o bezpečnosti online komunikácie a bude aj špeciálna prezentácia o tom, ako sa deťom žije na Ukrajine s dokumentaristom Paľom Pekarčíkom.

Tento školský rok sa  budeme sústrediť predovšetkým na už spolupracujúce školy a učiteľov. Radi by sme Vám predstavili nový online nástroj, ktorý Vám pomôže sa vrátiť k našim hodinám, pozrieť si naše zdrojové informácie, prípadne sa dostanete aj k našim fotografiám, aby ste si sami mohli obohatiť svoje vlastné hodiny. Ak chcete byť prví, čo sa o tom dozviete, zapojte sa do našich online webinárov, ktoré prinesieme už koncom augusta, prípadne nám pošlite email: seedsnpo@gmail.com, aby sme Vám poslali link na webinár.

 

Sledujte nás na FB. Tešíme sa na Vás.