Milé pani učiteľky a učitelia,

Dnes sme mali na ZŠ v Šintave posledné interaktívne prezentácie v tomto školskom roku. Chceli by sme Vám všetkým srdečne poďakovať za úspešné zapojenie sa do projektu „VEDIEŤ VIAC, ktorý sa po 30 mesiacoch blíži ku koncu.  Vaša aktívna účasť a prínos vašej školy v rámci tohto projektu bola neoceniteľná. Vaša podpora, angažovanosť a spolupráca so SEEDS n.o. umožnila našim lektorom dostať sa do vašich tried a sprostredkovať vašim študentom nové perspektívy, rozšíriť obzory a spoločne s Vami ich trochu lepšie pripraviť na budúcnosť.

Témy nášho projektu Vám budú naďalej k dispozícii prostredníctvom nášho online nástroja VEDIEŤ VIAC – „externého mozgu“, do ktorého osobný prístup s heslom viete získať jednoduchým zaslaním požiadavky na náš email: seedsnpo (at) gmail.com (ak ho ešte nemáte) s vašim menom, názvom školy a predmetmi, ktoré učíte.

Projekt VEDIEŤ VIAC sme realizovali vďaka podpore z Európskeho sociálneho fondu a Európskeho fondu regionálneho rozvoja v rámci operačného programu Ľudské zdroje. Aj bez tejto podpory bude SEEDS n.o,. ďalej pracovať a VEDIEŤ VIAC bude pokračovať s novými témami, ktoré zverejníme koncom augusta na našej stránke. Už teraz si však môžete rezervovať termín.

Veríme, že naša spolupráca a získané vedomosti a skúsenosti žiakov a študentov budú mať pozitívny vplyv na ich budúci život. Dúfame, že sa skutočne dozvedeli viac.

Želáme Vám pekné leto plné oddychu a tešíme sa na ďalšie milé stretnutia s Vami v novom školskom roku.

 

Za tím SEEDS n.o.,

Eva Planovská

Štatutár, SEEDS n.o.

0915 396 079